Header Image

Blog

Organisatiecomité Nieuwegein Awards 2018. Nieuws

Bedankt en tot volgend jaar!

feb 28, 2018

Wij bedanken eenieder die, op wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan het tot stand komen van Nieuwegein Awards 2018. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Tot volgend jaar!
Organisatiecomité Nieuwegein Awards: Hennie van der Hijden, René Hansen, Peter Suijker, Sascha van Doorn, Paul Kagie, Olga Hansen, Monica Suijker, Henny van Dijk, Nynke Joustra.

Nieuws

Van harte gefeliciteerd!

feb 12, 2018

Wij feliciteren alle winnaars met de award die zij op 10 februari in ontvangst mochten nemen tijdens Nieuwegein Awards 2018. Onze felicitaties gaan ook uit naar de genomineerden, die dan net niet wonnen, maar die niet voor niets werden genomineerd door de jury’s. Hun prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Wij hopen dan ook dat eenieder er weer bij zal zijn de volgende Nieuwegein Awards.

Nieuws

Wij wensen u een geweldige avond!

feb 10, 2018

Wij wensen u een geweldige avond bij Nieuwegein Awards 2018! Hierbij willen wij ook alvast iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan het tot stand komen van dit evenement voor heel Nieuwegein. Wij hopen u vanavond allemaal te mogen verwelkomen.
Organisatiecomité Nieuwegein Awards: Hennie van der Hijden, René Hansen, Peter Suijker, Sascha van Doorn, Paul Kagie, Olga Hansen, Monica Suijker, Henny van Dijk, Nynke Joustra.

Nieuws

Het is bijna zover!

feb 09, 2018

Nog één dag te gaan. Merwestein gonst van de activiteit. De feestzaal wordt opgebouwd en komt er weer fantastisch uit te zien. Iedereen werkt zich een slag in de rondte en de spanning stijgt.
Het wordt weer geweldig! Mis deze bijzondere Nieuwegeinse feestavond niet. U ontmoet er bekenden en onbekenden in een ontspannen en feestelijke sfeer. Onder het genot van een hapje en drankje, een dansje of een praatje. En het spannendste: welke Nieuwegeiner/Nieuwegeinse, team, club en organisatie gaat met een award naar huis? Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via deze website, of eventueel morgen nog aan de receptie van Merwestein. Maar wees er snel bij! Want op is echt op.

 

Nieuws

Laatste kaarten! Kom naar Nieuwegein Awards!

feb 02, 2018

Met nog één week te gaan tot Nieuwegein Awards 2018 nodigen wij u hierbij graag nog eens uit voor dit feest vàn en vóór Nieuwegein. Nieuwegein Awards is het feest van de ontmoeting. Een fantastische avond uit met uw partner, familie, vrienden, relaties, collega’s. Het avondvullende programma dat u laat genieten, ontroeren, lachen, swingen en misschien ook (mee)zingen. En dat alles voor een bijzonder lage toegangsprijs. Wacht niet langer met bestellen van uw tickets en klik op de oranje bestelbutton.
Nieuwegein Awards is het grootste lokale platform om, in een unieke ambiance, interessante mensen te ontmoeten. Een feestelijke gala-avond waar “tout” Nieuwegein welkom en aanwezig is. Een ‘Nieuwegeinbreed’ evenement met als doelstelling de sociale verbinding in Nieuwegein te bevorderen.

 

“Tijdens de jaarlijkse feestelijke uitreiking van de Nieuwegein Awards worden actieve Nieuwegeiners beloond met een Award voor een bijzondere prestatie of hun grote inzet voor de samenleving. Als burgemeester ben ik trots op deze prestaties en hoop dat de Awards andere inwoners stimuleren om ook een bijdrage te leveren aan onze trots en een fijn en leefbaar Nieuwegein.”
Frans Backhuijs, Burgemeester Nieuwegein | Voorzitter van het Comité van Aanbeveling van Stichting Nieuwegein Awards. 

 

“Als Rabobank Utrecht willen wij onze omgeving versterken. Speciale aandacht voor Nieuwegeiners, die door hun inspanningen in de buurt, extra aandacht verdienen past daar goed bij. Het is altijd weer goed om elkaar te ontmoeten.”
Willem de Feijter, Manager Grootzakelijk Rabobank Utrecht.

Nieuws

Alle posters op een rijtje

feb 02, 2018

Gewoon omdat we het leuk vonden. Alle posters van Nieuwegein Awards nog eens op een rijtje. De eerste editie in 2011 tot en met de huidige editie 2018. Zie hoe een keur aan artiesten zijn of haar opwachting heeft gemaakt en kijk wat er nog gaat komen. Klik HIER om alle posters te bekijken. En als u dan toch een stukje geschiedenis van Nieuwegein Awards aan het doorwerken bent, kijk dan ook eens HIER en lees hoe Nieuwegein Awards ieder jaar weer tot stand komt.

Nieuws

Award voor onze fotograaf

feb 02, 2018

Wij feliciteren onze fotograaf Kees van der Meer van Fototeam KenM!
Kees is provinciewinnaar geworden in de categorie Trouwfotografie en heeft op 1 februari in Utrecht daarvoor een Love Award in ontvangst mogen nemen.
Kees van der Meer is al sinds de eerste Nieuwegein Awards onze vaste en gewaardeerde fotograaf. Het merendeel van de foto’s die wij gebruiken zijn van zijn hand. De laatste jaren heeft Kees hard aan de weg getimmerd op het gebied van trouwfotografie. Dat hij dat heel goed kan en dat zijn cliënten erg enthousiast over hem zijn, blijkt wel uit het feit dat hij daarvoor nu onderscheiden is. Met een eindcijfer van 9.59 en 47 van de 75 stemmen eindigde hij op plaats één. Van harte gefeliciteerd!

Nieuws

Oproep aan genomineerden! Laatste foto’s maken.

jan 29, 2018

U bent genomineerd voor Nieuwegein Awards maar bent nog niet bij de fotograaf geweest? Neemt u dan a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op via info@nieuwegeinawards.nl !!!
Wij hebben een professionele foto van u nodig voor o.a. de zaalschermen tijdens Nieuwegein Awards. Als genomineerde heeft u enige tijd terug een uitnodiging gekregen om gratis naar de fotograaf te gaan. Een aantal van u heeft geen gehoor gegeven aan dit verzoek. Wij missen daardoor nog een aantal goede foto’s. Als u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt proberen wij te regelen dat er alsnog een foto van u gemaakt kan worden. Wij verzoeken u dringend aan deze oproep gehoor te geven. U helpt ons als organisatie daar erg mee.

Nieuws

Artiesten en acts Nieuwegein Awards 2018

jan 22, 2018

De populaire Utrechtse zanger Michael Oomen komt optreden tijdens Nieuwegein Awards. Oomen, die ook in Nieuwegein grote populariteit geniet, zingt prachtige Engelstalige liedjes, maar ook onvervalste Hollandse meezingers, waarmee hij zijn publiek niet zelden van de stoelen krijgt. Daarnaast zal het awards-programma worden opgeluisterd met een performance van mentalist Timon Krause en een demonstratie van de gymnastes van GymPower. Het programma wordt geopend met een spectaculaire verrassingsact. 

Michael Oomen verzorgt tijdens de Awardsuitreiking een optreden van ruim twintig minuten. Naast gecoverde nummers brengt hij eigen songs ten gehore. Oomen begon zijn carrière in 2001, zong onder andere met Wolter Kroes en Marianne Weber en stond in het voorprogramma van René Froger. Hij trad al eens eerder op bij Nieuwegein Awards. In 2014 verzorgde hij, toen nog in het NBC Congrescentrum, een succesvol optreden tijdens de After-party.
Mindreader en magician Timon Krause geeft al bijna tien jaar lang uiterst professionele en indrukwekkende podiumshows. Deze jonge, gepassioneerde magician werd in 2016 ‘Best European Mentalist’ en de jongste mindreader ooit met deze titel. De gymnastes van GymPower trakteren het publiek op de act waarmee zij schitterden bij Hollands Got Talent. En evenals vorig jaar zal het uitreiken van de Awards geopend worden met een pakkende en spectaculaire verrassings-act.
Tijdens de after-party zal Sonny’s Inc weer de sterren van de hemel zingen en spelen. In het Nieuwegeinse staat de coverband al jaren garant voor een fantastische avond vol muziek. Wie even niet de dansvloer op wil kan in de aparte loungeruimte rustig bijbabbelen met op de achtergrond de prettige live-muziek van Jazz-formatie Suitable. Feestelijke kleding wordt tijdens Nieuwegein Awards zeer op prijs gesteld.

Nieuws

Laatste genomineerden. Gefeliciteerd!

jan 16, 2018

Last but not least heeft de jury Cultuur & Evenement haar keuze bepaald. Uit de kandidaten koos zij de volgende drie genomineerden om  in aanmerking te komen voor een award. Het Nieuwegeins Kamerkoor, de Nieuwegeinse Kunstmarkt en de Zingende Zomer van De Partner. Als organisatiecomité van Nieuwegein Awards feliciteren wij hen van harte, evenals natuurlijk alle andere genomineerden. Wij bedanken bovendien graag onze jury’s voor hun tijd en inspanningen om tot een weloverwogen keuze te komen.
U meldde dit jaar in totaal 57 personen, organisaties, ondernemingen, verenigingen etc. aan als kandidaat. Met veertien aanmeldingen was de categorie Cultuur & Evenement de grootste. De categorieën Vrijwilliger en Vrijwilligersorganisatie volgden, met ieder tien kandidaten.
Behoort u niet tot de genomineerden? Wij zouden het fantastisch vinden als u toch op 10 februari allemaal naar Sport- & Evenementencomplex Merwestein komt om uw collega-kandidaten, nu GENOMINEERDEN, aan te komen moedigen. Al voor € 5,= p.p. kunt u aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking van de awards. Leest u er alles over bij TICKETS. Bij PROGRAMMA vindt u alle informatie over hoe de avond eruit gaat zien. En heeft u dan nog vragen, stuurt u dan gerust een e-mailtje naar INFO@NIEUWEGEINAWARDS.NL