Nieuwegein Awards heeft de termijn voor het aanmelden van kandidaten verlengd tot en met 10 december 24.00 uur. U kunt kandidaten aanmelden in de sportcategorieën, voor vrijwilligers(werk), duurzaamheid, cultuur/evenement en ondernemers.
Kent u mensen of organisaties in Nieuwegein waarvan u vindt dat zij het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben geleverd, of zich op bijzondere wijze hebben onderscheiden? Vindt u dat zij het verdienen om ook eens op deze speciale manier gewaardeerd te worden? Grijp dan nu nog uw kans om hen aan te melden als kandidaat voor één van de Nieuwegeinse awards. Ga naar AANMELDEN en daarna naar de AANMELDFORMULIEREN. U vindt daar alle informatie die u nodig hebt. Heeft u desondanks vragen? Schroom niet, maar stel ze ons via info@nieuwegeinawards.nl 

Twijfelt u of u een kandidaat wel zal aanmelden? Stel u dan eens voor hoe het zou kunnen zijn om als inwoner, groep of organisatie uit Nieuwegein in een bomvol en feestelijk Merwestein een award overhandigd te krijgen. Om even in de schijnwerpers te staan in die buitengewone ambiance. Om te horen wat nu juist jou of jullie zo heeft onderscheiden van de rest van de kandidaten en genomineerden in jullie discipline. De één vindt het fantastisch, voor de ander hoeft het niet zo. Vast staat wel dat het een belevenis is om op deze speciale wijze gewaardeerd te worden voor wat jij misschien gewoon, maar de ander opmerkelijk vindt. Je houdt er, naast een mooie award, in ieder geval een bijzondere herinnering aan over.