Header Image

PROGRAMMA

HET PROGRAMMA MET TIJDEN VINDT U HIER.

 

Stijlvol diner/buffet

Het VIP-arrangement geeft u toegang tot het diner/buffet.
Wij verwelkomen u graag vanaf 17.30 uur in Sport- & Evenementencomplex Merwestein.
Om 18.15 uur wordt het buffet geopend en kunt u genieten van een feestelijk en tot in de puntjes verzorgd culinair samenzijn. Rondwandelend op de “Gastronomische markt” zoekt u zelf uw hapjes uit en strijkt neer waar u wilt. Dit biedt u de gelegenheid bij uitstek om elkaar op ontspannen wijze, in een bijzondere ambiance te ontmoeten en bij te praten. De plezierige live-achtergrondmuziek van jazz-formatie Suitable verhoogt de sfeer en gezelligheid.
Vanaf 20.10 uur wordt u begeleid naar uw plaatsen in de zaal voor de awards-uitreiking.

Feestelijke awards uitreiking

Vanaf 20.00 uur is de zaal open en om 20.30 uur begint de feestelijke Awards-uitreiking. In een schitterende entourage worden de onderscheidingen op persoonlijke wijze uitgereikt aan de winnaars. Verrassende optredens en acts zullen de Awards-uitreikingen afwisselen. Alle Nieuwegeiners zijn van harte welkom om dit mee te komen maken!
Gastheer René Hansen zal met zijn eigen, herkenbare stijl zijn gasten op het podium door de awards-uitreiking heenleiden.
Welke artiesten en acts mag u dit jaar verwachten? Geweldige optredens van zanger Michael Oomen, mentalist Timon Krause en de fantastische gymnastes van Gympower. En evenals vorig jaar zal het uitreiken van de Awards geopend worden met een pakkende en spectaculaire verrassings-act.
De awards-uitreiking duur tot 22.15 uur. Als u een ticket voor de awards-uitreiking + after-party heeft gekocht, kunt u nu naar de naastgelegen zaal en de dansvloer op.

Swingende after-party

De feestelijke after-party is ieder jaar weer dé swingende afsluiting van een fantastische avond uit. Wij zijn trots dat ook dit jaar de fantastische entertainmentband ‘Sonny’s Inc’ het dak eraf komt spelen tijdens de after-party. U zult zich geen moment vervelen op de dansvloer.

RUSTIG LOUNGEN MET SUITABLE
Wie even niet de dansvloer op wil, maar onder het genot van een drankje en hapje rustig een praatje wil maken, kan terecht in de loungeruimte. Wij zijn erg blij dat Jazz-formatie Suitable ook nu weer, op hun eigen uiterst plezierige wijze, de live-achtergrondmuziek aldaar wil verzorgen. Bovendien zal Suitable het buffet voor onze sponsoren en genodigden op muzikale wijze omlijsten. Om ca. 00.30 uur eindigt de after-party en daarmee Nieuwegein Awards 2018.
Wij wensen u een fantastische avond!

Foto’s : Fototeam KenM, Nieuwegein

De artiesten & acts

MICHAEL OOMEN
De populaire Utrechtse zanger Michael Oomen staat garant voor prachtige Engelstalige songs en heerlijke meezingers. Bereid u voor op een intensief muzikaal half uurtje. Hier vast een voorproefje met het nummer “Ik droom”.

TIMON KRAUSE
Verbaas u over de indrukwekkende show van de jonge mindreader en magician Timon Krause. Deze zeer professionele mentalist zal u na zijn performance achterlaten met het gevoel dat er zojuist dingen zijn gebeurd die uw verstand ver te boven gaan.

GYMPOWER
De sierlijke gymnastes van GymPower, Wilskracht Alphen a/d Rijn trakteren u op de sprookjesachtige act waarmee zij schitterden bij Hollands Got Talent. Bekijk hier hun eerdere optreden bij Nieuwegein Awards 2016.

 

SONNY’S INC
Al vele jaren verzorgt Sonny’s Inc de muziek tijdens de after-party van Nieuwegein Awards.  Deze swingende entertainmentband speelt op hoog niveau een zeer gevarieerd en welhaast oneindig repertoire en krijgt zonder moeite keer op keer de dansvloer vol.

 

Feestelijke kleding

Wij heten alle Nieuwegeiners weer van harte welkom tijdens Nieuwegein Awards 2018 op 10 februari a.s.
Wij hopen er samen met u weer een geweldige belevenis van te maken.
Om deze avond extra luister bij te zetten, verzoeken wij u vriendelijk om, indien mogelijk, in feestelijke kleding te komen.

Geen 18, geen alcohol

Tijdens Nieuwegein Awards worden geen alcoholische dranken geschonken aan jongeren onder de 18 jaar en mag door hen dus ook geen alcohol gebruikt worden. Er kan om een ID bewijs gevraagd worden.